Αξια πρόσωπα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει σήμερα τις αποφάσεις του για την κυβέρνηση που θα σχηματίσει. Ελπίζουμε ότι θα το πράξει έχοντας κατά νου πως δεν χρωστά τίποτα σε κανένα στέλεχος της παράταξής του. Ο κ. Καραμανλής οδήγησε τη Ν.Δ. σε μια δεύτερη συνεχής τετραετία έπειτα από είκοσι χρόνια και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η νίκη οφείλεται στον ίδιο προσωπικά.

Θα ήταν συνεπώς λάθος να αισθανθεί δέσμιος εσωκομματικών ισορροπιών και δεσμεύσεων. Ο κ. Καραμανλής έχει τώρα την ευκαιρία να συγκροτήσει το κυβερνητικό σχήμα που επιθυμεί, τόσο στη δομή του όσο και στα πρόσωπα. Εκείνος καλείται να επιλέξει νέα πρόσωπα, αν θα συγχωνεύσει υπουργεία ή αν θα δημιουργήσει κάποια. Οι σημερινές αποφάσεις του θα σφραγίσουν ουσιαστικά τη δεύτερη θητεία του. Οι Ελληνες πολίτες, οι οποίοι ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, περιμένουν άξια πρόσωπα σε όλες τις θέσεις – κλειδιά και ευρεία ανανέωση. Αυτήν τη φορά δεν υπάρχει περιθώριο για συμβιβασμούς και καθυστερήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή