Αντρέα Μποτσέλι, στο Ηρώδειο για έναν καινούργιο ήλιο

Αντρέα Μποτσέλι, στο Ηρώδειο για έναν καινούργιο ήλιο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, ειδικά γραμμένο για το Ιδρυμα Δράσης Κατά του Καρκίνου του Μαστού, θα καταφθάσει στην Αθήνα ο Ιταλός ερμηνευτής Αντρέα Μποτσέλι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. «For a New Sun» ο τίτλος του, για ένα νέο ήλιο, που ελπίζουμε ότι λάμπει πάντα φωτεινός και δυνατός πάνω από τις καρδιές των ανθρώπων παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Ο διάσημος Ιταλός ερμηνευτής θα βρίσκεται στις 7 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο για να τραγουδήσει τις μεγάλες του επιτυχίες, αυτές που τον έχουν αναδείξει ανάμεσα στις πλέον αναγνωρίσιμες φωνές στον πλανήτη με πωλήσεις 70 εκατομμύρια δίσκους! Ο Αντρέα Μποτσέλι έρχεται στην Ελλάδα προσκαλεσμένος του Ιδρύματος Δράσης Κατά του Καρκίνου του Μαστού (BCA Fund) και της προέδρου του Ασπασίας Λεβέντη, η οποία μάλιστα το προηγούμενο βράδυ θα παραθέσει προς τιμήν του δείπνο στο Ecali Club.

Τα εισιτήρια της μιας και μοναδικής συναυλίας του διάσημου καλλιτέχνη και Πρεσβευτή Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος προπωλούνται σε μια μεγάλη γκάμα τιμών (από 35 ευρώ τα φοιτητικά μέχρι 200 για τις θέσεις VIP) στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (τηλ. 210.3272000), στα καταστήματα «Public» (τηλ. 210.3362888) και μέσω Διαδικτύου στο www. ticketshop.gr. Είναι αυτονόητο πως όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

ΤΗΛΕΦΟΣ

Η κ. Ελένη Μπίστικα λείπει σε άδεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή