Στον καμβά του Αιγαίου, οι φωτογραφίες της Κατερίνας Βαφειά

Στον καμβά του Αιγαίου, οι φωτογραφίες της Κατερίνας Βαφειά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θάλασσα είναι η πηγή έμπνευσης για τις φωτογραφίες της νεαρής Κατερίνας Βαφειά που εγκαινίασε Εκθεση Φωτογραφίας στις 23 Ιουλίου στην Πάρο, στην Γκαλερί Ποντοπόρος, σε γοητευτικό αναπαλαιωμένο κτίριο στην παραλία Αγίου Δημητρίου στην Νάουσα.

Ιnsights, ο τίτλος της έκθεσης μιλάει για την εικαστική προσέγγιση με το θαλασσινό στοιχείο που επιζητεί ο φακός της. Η θάλασσα, οι κυματισμοί, ο αφρός, τα χρώματα, οι μορφές και τα σχήματα που προβάλλουν στον λουλακί «πάλλοντα» καμβά που είναι το ελληνικό Αιγαίο.

Οι φωτογραφίες με τον διαισθητικό φακό της Κατερίνας Βαφειά ενθουσίασαν όχι μόνον το κοινό των εγκαινίων, αλλά και τους καθημερινούς επισκέπτες της Εκθεσης που από τις 18 Ιουλίου ώς χθες, τις 26 Ιουλίου, τελευταία ημέρα, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του ζωηρού νησιού της Πάρου, με το έντονο καλλιτεχνικό χρώμα. Οι φωτογραφίες-πίνακες ζωγραφικής, με τη θάλασσα μονοθεματικό και σαγηνευτικό θέαμα, είναι ανοιχτές σε εξηγήσεις και προσωπικές insights! Κατερίνα, η στηλη σε παρακολουθεί, συνέχισε….
ΕΛΜΠΙ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή