Ο Στρος-Καν «αθώος», η Αν Σινκλέρ χάνει το χαμόγελό της

Ο Στρος-Καν «αθώος», η Αν Σινκλέρ χάνει το χαμόγελό της

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σεισμική δόνηση των 5,9 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ και έγινε αιτία να εκκενωθούν ουρανοξύστες αλλά και το Καπιτώλιο, το Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος στην Ουάσιγκτον, δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί την έκπληξη της κοινής γνώμης ανά τον κόσμο για την «αθώωση χωρίς δίκη» του άλλοτε ισχυρού ανδρός του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν. «Αναξιόπιστη» θεώρησε για παρελθούσες καταθέσεις της την καμαριέρα Ναφισατού Ντιαλό, που τον κατηγορούσε για «βιασμό», το ανώτατο δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης, ύστερα από πρόταση του εισαγγελέα. Πλέον, ο Στρος-Καν είναι ελεύθερος να επιστρέψει στη Γαλλία, μόλις του παραδώσουν το διαβατήριό του, αν και οι δικηγόροι της Ντιαλό σκοπεύουν να μεταφέρουν τη δίκη σε αστικό δικαστήριο. Εκείνο που όμως παρατήρησαν όσοι παρακολούθησαν την «όπερα των τσαλακωμένων υπολήψεων» είναι όχι χάθηκε πλέον, καιρός ήταν, το χαμόγελο της συζύγου του Αν Σινκλέρ.

Με χαμηλωμένα τα μάτια, σφιγμένα χείλη, στάθηκε στο πλευρό του στο δικαστήριο του Μανχάταν και όμοια σιωπηλή πέρασε ανάμεσα από τα πλήθη που ήθελαν τον βιαστή στο σκαμνί… Οσο για τον «ταύρο του σεξ» στη σουίτα του Σοφιτέλ στις 14 Μαΐου 2011, ούτε κουβέντα! Ως συναινετική σεξουαλική πράξη, έτσι την βλέπει, η τυφλή Δικαιοσύνη, και στην ανάστατη πολιτεία της Νέας Υόρκης. Τώρα, η Αν Σινκλέρ πρέπει να ζήσει κοντά σε έναν επιρρεπή σε σεξουαλικές επιθέσεις σύζυγο -νέα δίκη τον περιμένει στο Παρίσι- ενώ οι καμαριέρες των ξενοδοχείων σ’ όλο τον κόσμο περιμένουν τους τυχόν μιμητές του Στρος-Καν για να πάρουν… τη δικαιοσύνη στα χέρια τους…
ΤΗΛΕΦΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή