ΑΠΟΨΕΙΣ

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» στο e-mail [email protected]

Οι διακοπές τέλειωσαν, στο «Σημειωματάριο» επέστρεψε η συνήθης υπογραφή, οι καλοί συνάδελφοι του καλλιτεχνικού το κράτησαν, όπως κάθε χρόνο, άρτια ενημερωμένο, όλα στη θέση τους, άδειοι ακόμη οι δρόμοι, φθάνεις μέσα σε χρόνο ρεκόρ στο γραφείο!

Είναι μια μικρή ευτυχία να ξαναπιάνεις το νήμα της επικοινωνίας με τους αναγνώστες και φίλους, το μόνο περίεργο είναι ότι γράμματα και έντυπα και όλα όσα αποτελούν τον συνδετικό κρίκο με την επικαιρότητα έλειπαν! Ενα μικρό black out στη διεκπεραίωση από τα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ του Πειραιά μας άφησε χωρίς αλληλογραφία. Τα ΕΛΤΑ λειτουργούν, αλλά, όπως μας είπαν, «ένας μόνο υπάλληλος τι να πρωτοπρολάβει;» Τρεις ημέρες μαζεύτηκαν εκεί τα γράμματα και σήμερα τα περιμένουμε να φθάσουν – να διανύσουν την απόσταση από Πειραιά – Νέο Φάληρο, ούτε ωκεανός να ήταν!

Τέλος πάντων, αν είναι να ‘ρθουν, θε να ‘ρθουν, αλλιώς… τα e-mail να ‘ναι καλά. Αυτά έρχονται κανονικά, στο [email protected] kathimerini.gr με την ένδειξη, από κάτω, «για το Σημειωματάριο» ή «για την κα Ελένη Μπίστικα», οι κυρίες της Γραμματείας απαντούν στο τηλέφωνο 210-4808050, εάν ήρθαν τα κείμενα ή οι φωτογραφίες. Σημασία έχει ότι ξανασμίξαμε και περιμένουμε νέα και φωτογραφίες από τις διακοπές σας! Ως και… υποβρύχιο σε συνδυασμό με γλυκό κουταλιού βρήκαμε να μας περιμένει, ευρεσιτεχνία γεύσης από την Αρεόπολη της Μάνης, σε γυάλινα βαζάκια «Μανωλάκος από το 1902», ο κατασκευαστής, και συνεχίζει, κι ευχαριστούμε τον κ. Μελέτη Φικιώρη που μας τα κέρασε για γλυκιά συνέχεια στη δεύτερη σελίδα της «Κ», που έχει και πάνω και κάτω, πολλούς αναγνώστες και φίλους!