Συναυλία Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο για τα παιδιά της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί…»

Συναυλία Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο για τα παιδιά της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί…»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα σχολεία ανοίγουν στις 12 Σεπτεμβρίου, την Κυριακή 11 ας ανοίξουμε τις καρδιές μας για τα παιδιά της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί», που ζητούν την αγάπη μας και τη στήριξή μας. Το «Μαζί για το Παιδί» ιδρύθηκε το 1996, περιλαμβάνει δέκα κοινωφελείς ενώσεις και συλλόγους που δραστηριοποιούνται για παιδιά και νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδοοικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και τη μεγάλη θλίψη για την ασθένεια ή τον θάνατο μέλους της οικογένειάς τους.

Κάθε χρόνο βοηθά πάνω από 10.000 παιδιά, παρέχει ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη, συντηρείται δε αποκλειστικά από ιδιωτικές χορηγίες και δωρεές, καθώς και από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σαν κι αυτή της Κυριακής 11/9 στο Ηρώδειο. Ολα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί», για την οικονομική ενίσχυση των δέκα σωματείων της, ώστε να συνεχίσουν τη φιλανθρωπική τους δραστηριότητα. Σφραγίδα της ποιότητας της μουσικής φιλανθρωπικής αυτής βραδιάς, το όνομα του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ο συνθέτης θα διευθύνει τη δωδεκαμελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, με έργα Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου, σε ποίηση Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα. Ερμηνεύει η Ελλη Πασπαλά, αγαπημένη φωνή του Μάνου Χατζιδάκι, επίσης η Μάρθα Φριντζήλα με τα πολλά ταλέντα, και μια νέα φωνή, η Ηρώ Σαΐα, που σύστησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, θα δώσει τη δική της χροιά στα κοσμαγάπητα τραγούδια των τριών μεγάλων συνθετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή