Βολέματα συγγενικά, άλλαι μεν βουλαί ψηφοφόρων!

Βολέματα συγγενικά, άλλαι μεν βουλαί ψηφοφόρων!

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ δεν ξέρουμε αν τον Οκτώβρη θα μπορούν να δοθούν συντάξεις, έστω και «κουρεμένες» ή φάρμακα από τα ασφαλιστικά Ταμεία που καταρρέουν και ορισμένοι προνομιούχοι συνεχίζουν απτόητοι τις συνήθειες του παρελθόντος…

Αναγνώστης, με τα στοιχεία του στη διάθεση της στήλης, αναφέρεται στο θέμα που είδε το φως της δημοσιότητος, κυρίως σε αντιπολιτευτικά φύλλα, βάζοντας και τίτλο «Διόριζε, διόριζε, όλοι θα βολευτούν»!

Είναι η περίπτωση του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, του προέδρου για μία ημέρα που διόρισε την κόρη του στη Βουλή «ως είχε το δικαίωμα από τον νόμο κι επειδή εκείνη είχε όλα τα προσόντα, πτυχία, μεταπτυχιακά» όπως, ως πατέρας, δικαιολόγησε τον «διορισμό – αστραπή»!

Υπάρχει και η συνέχεια του κ. I. Τραγάκη, A΄ αντιπροέδρου της Βουλής, ο οποίος φέρεται να διόρισε ως μετακλητή υπάλληλο την αδελφή του γαμπρού του, τον οποίο ο ίδιος είχε στο παρελθόν διορίσει μόνιμο υπάλληλο της Βουλής. Είναι κι οι δύο τους βουλευτές της Ν.Δ., ωραία υπηρεσία προσφέρουν στον πρωθυπουργό που κάτω από την ομπρέλα του ευρώ γυρίζει Βερολίνο και Παρίσι και λέει τα… κάλαντα. «Καλήν ημέρα Αρχοντες, και αν είναι ορισμός σας», ζητώντας τη δόση και την παράταση χρόνου που θα επιτρέψει στη χώρα και στον λαό, να πάρει μιαν ανάσα…

Αλλο τίποτα δεν έχει να τους πει, ούτε κι εκείνοι έχουν διάθεση να «χρυσώσουν» το χάπι. Ας μην παραξενεύεται ο αναγνώστης μας «που δεν έχει ακουστεί», όπως γράφει, «κάτι ανάλογο για τους άλλους προέδρους της Βουλής, την κ. Αννα Μπενάκη, τον κ. Δημήτρη Σιούφα, από τη Ν.Δ. ή από τον επί σειρά θητειών πρόεδρο της Βουλής επί ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολο Κακλαμάνη».

Και πολύ καλά κάνουν οι εφημερίδες και τα καταγγέλλουν και τα σχολιάζουν! Είναι, τουλάχιστον, προκλητικό, οι κατέχοντες υψηλά πόστα να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να διορίσουν δικούς τους, όταν οι νέοι και οι νέες της Ελλάδος, τη μόνη θέση που μπορούν να εξασφαλίσουν με βεβαιότητα είναι… στη μακριά ουρά των ανέργων.

Οσο για τις διαψεύσεις, εάν υπάρξουν, θα τις δημοσιεύουμε κι αυτές ευχαρίστως. Καιρός είναι, στις δύσκολες ώρες που περνά ο λαός, να θυμούνται οι προνομιούχοι βουλευτές μας ότι δεν τους ψηφίσαμε για… βολευτές!ΤΗΛΕΦΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή