Τελευταίος κύκλος

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κλίμα έναντι της Ελλάδος στην Ευρώπη αλλάζει. Ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι τάσσονται ανοικτά κατά της εξόδου της χώρας από το ευρώ και ζητούν την κατανόηση των ψηφοφόρων τους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός.

Αν η σημερινή κυβέρνηση τηρήσει τις δεσμεύσεις της χώρας και μπορέσει να προωθήσει έναν ακόμη γύρο περικοπών, οι Ευρωπαίοι θα πρέπει, πέρα από τα λόγια, να την στηρίξουν και με έργα για την ανάπτυξη και τη ρευστότητα, η απουσία των οποίων σήμερα διαλύει τα λιγοστά ζωντανά κύτταρα της πραγματικής οικονομίας.

Πρέπει, όμως, ταυτόχρονα να καταστεί σαφές ότι αίρεται διά παντός ο κίνδυνος της εξόδου από το ευρώ και ότι δεν θα υπάρξει άλλος κύκλος αιματηρών περικοπών σε μισθούς και συντάξεις. Μόνο έτσι θα δει και ο Ελληνας πολίτης ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και ότι ο κύκλος των θυσιών του έχει ημερομηνία λήξης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή