Εθνικό σχέδιο τουρισμού

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι εθνική ντροπή η Ελλάδα να έχει τόσο κακές υποδομές στους κορυφαίους τουριστικούς της προορισμούς. Τα τελευταία 30 χρόνια ήλθαν στη χώρα εκατοντάδες δισ. κοινοτικών κονδυλίων. Και παρ’ όλα αυτά, τα πιο τουριστικά νησιά συνεχίζουν να έχουν τριτοκοσμικά αεροδρόμια με ανύπαρκτα συστήματα ασφαλείας και ανεπαρκείς χώρους. Τα λιμάνια μας είναι και αυτά σε μεγάλο βαθμό ακατάλληλα ή και επικίνδυνα. Μεγάλα τουριστικά νησιά συνεχίζουν να ηλεκτροδοτούνται με μηχανήματα που δεν συναντώνται στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ας μη σταθούμε στο πώς και γιατί χάθηκαν τα κοινοτικά κονδύλια και οι ευκαιρίες των περασμένων δεκαετιών στη μαύρη τρύπα της διαφθοράς και της ανικανότητας των πολιτικών και τοπικών αρχόντων. Ας φτιάξουμε όμως άμεσα ένα εθνικό σχέδιο που θα κινητοποιήσει κάθε κονδύλι και κάθε φορέα για να είμαστε μια τουριστική χώρα με σοβαρές, ευρωπαϊκές υποδομές σε 3-4 χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή