Τα παιδιά, ένα Αύριο με ελπίδα…

Τα παιδιά, ένα Αύριο με ελπίδα…

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεμάτο το δημοσιογραφικό γραφείο από ευχετήριες κάρτες με όμορφες παραστάσεις Χριστουγέννων, με έλατα, με βρεφοκρατούσες, με Αγιοβασίληδες, είναι και μερικές, με τις φωτογραφίες των μελών της οικογένειάς τους! Ολες καλόδεχτες, για τις ειλικρινείς ευχές τους και για τη φιλία που τις υπαγόρευσε. Μιας και μας τελειώνει ο καιρός του 2013, ας μου επιτραπεί να επιλέξω δύο κάρτες που έκαναν εντύπωση και στους επισκέπτες του γραφείου ή τους συνεργάτες… Είναι η κάρτα με τις ευχές του ιδρύματος Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη. «Με το βλέμμα σ’ ένα Αύριο Αγάπης, Ειρήνης, Ελπίδας μέσα από τα μάτια των παιδιών».

Με διαρκή προσφορά στα άρρωστα παιδιά το ίδρυμα με τη Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη, πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» που το δημιούργησε και το λειτουργεί, χαρίζοντας ζωή και υγεία στα Παιδιά της Ογκολογικής Μονάδος που φέρει το όνομα το δικό της και της Ελπίδας.

Οι φωτογραφίες δείχνουν παιδιά που χαμογελούν και άλλα που έχουν ξεχάσει τι θα πει παιχνίδι, χαρά, ξενοιασιά. Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του φωτογράφου Στυλιανού Παπαρδέλα, παιδιού του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», όπως εξηγεί η κάρτα.

Ας είναι το παιδικό βλέμμα και το χαμόγελο ή η απουσία του, ο κριτής εμάς των μεγάλων. Γιατί, όπως λέει η ευγενική κάρτα «με το βλέμμα των παιδιών πρέπει να οραματιστούμε το Αύριο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή