Μήπως ζούμε ανάμεσά τους;

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελλειψη κατανόησης του πολιτικώς ορθού; Eίναι το λιγότερο που μπορώ να προσάψω σε όλους αυτούς τους ιμάμηδες που έχουν βαλθεί να διαψεύσουν την πολιτικώς ορθή αρχή πως το Ισλάμ είναι θρησκεία αγάπης και ανοχής και πως όσοι δεν το πιστεύουν αυτό είναι τουλάχιστον ισλαμόφοβοι, ξενόφοβοι, ρατσιστές, απαράδεκτοι σύζυγοι και εραστές. Διαβάζω σε ρεπορτάζ της «Κ» πως στην Αττική λειτουργούν παράνομα τζαμιά. Είναι δυνατόν στην ευνομούμενη πολιτεία μας να υπάρχουν παράνομοι χώροι θρησκευτικής λατρείας; Και δη του Ισλάμ, της θρησκείας της αγάπης και της ανοχής; Νομίζω πως η αστυνομία δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο, αν και ευτυχώς ο υπουργός της δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα επιληφθεί του ζητήματος, υποθέτω αφού επιτύχει τη διαμεσολάβηση του ΟΗΕ για τις διαπραγματεύσεις με τις φυλές των Εξαρχείων. Οι αναφορές επισημαίνουν ότι, σε αντίθεση με χώρους βουδιστικής λατρείας, σχολές γιόγκα και τάε κβον ντο, σε ορισμένα τζαμιά οι ιμάμηδες μιλούν ανοικτά υπέρ του Ισλαμικού Κράτους και επικροτούν τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Εγώ ξέρω ότι τα κύματα των προσφύγων και των μεταναστών δεν έχουν καμία σχέση με την ισλαμική τρομοκρατία. Τώρα, αν τα κύματα αυτά ορισμένοι άμυαλοι τα χρησιμοποιούν για να διακινούν και μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, είναι άλλο θέμα. Αμυαλοι διότι οι πράξεις τους αντιβαίνουν στις αρχές της πολιτικής ορθότητας, που, ως γνωστόν, είναι μυαλωμένες. Ισχυρίζεται η αστυνομία ότι διακινούν μαχητές από το Μαγκρέμπ στη Συρία και το Ιράκ μέσω Ελλάδος. Απορίας άξιον πώς τα καταφέρνουν με τόσο αυστηρούς ελέγχους στα σύνορά μας. Εκτός κι αν οι δαιμόνιοι το κάνουν μέσω αρχιπελάγους, όπου, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν σύνορα. Αλλοι διατηρούν σχέσεις με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, που θέλουν να επιβάλουν τον νόμο της σαρίας. Νομίζω ότι θα ήτο πρέπον ομάδες Ελληνίδων φεμινιστριών να επισκέπτονται τα τζαμιά κάθε Παρασκευή για να εξηγούν στους πιστούς την ισότητα των δύο φύλων. Ε ρε γλέντια!

Τα διάβασα όλ’ αυτά και δεν έδωσα σημασία. Αφού εγώ ξέρω ότι το Ισλάμ είναι η θρησκεία της αγάπης, αφού ξέρω ότι δεν πρέπει να συνδέουμε το μεταναστευτικό με την τρομοκρατία, αφού ξέρω ότι τρομοκράτες γεννιούνται στα γκέτο της Ευρώπης κι εμείς εδώ δεν έχουμε γκέτο, αφού ξέρω ότι εμείς ανοίξαμε τα σύνορά μας για να τους αγκαλιάσουμε κι αυτοί κούρνιασαν σαν γατάκια στον κόρφο μας.

Οσο ζουν ανάμεσά μας κάτι γίνεται. Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν εμείς αντιληφθούμε ότι ζούμε ανάμεσά τους. Ομως έως τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Ασε που μπορεί να έχουμε βγει εις τας αγοράς και να μη μας πιάνει κανείς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή