Χαρακτηρίζεται το αχαρακτήριστο;

Χαρακτηρίζεται το αχαρακτήριστο;

Κύριε διευθυντά

Είναι αλήθεια ότι ο λαός ήταν κουρασμένος και απηυδισμένος από την κυβέρνηση και τα λάθη της Kεντροδεξιάς, και το 2015 επέλεξε ως «σωτήρια» λύση μια κυβέρνηση της αυτοαποκαλούμενης Αριστεράς με σύμπραξη ακραίων δεξιών στοιχείων. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος διότι η κυβέρνηση αυτή απεδείχθη η πλέον αποτυχημένη κυβέρνηση της νεωτέρας ελληνικής ιστορίας.

Τα λάθη τα οποία διέπραξε είναι εγκληματικά. Να αρχίσουμε από την οικονομία, όπου φόρτωσε τον ελληνικό λαό με ένα άχρηστο τρίτο μνημόνιο το οποίο ήταν η ταφόπλακα της οικονομίας και υποθήκευσε το κράτος για την επόμενη εκατονταετία. Να εξετάσουμε την Υγεία, την Παιδεία, την ανυπόφορη ανασφάλεια, αφού το βράδυ φοβάται κάποιος να κυκλοφορήσει στους δρόμους της Αθήνας και οι αστυνομικοί φοβούνται να κυκλοφορήσουν σε ορισμένες συνοικίες τόσο της Αθήνας όσο και άλλων πόλεων της χώρας. Διένειμε φτώχεια στον λαό και προσπάθησε να βαφτίσει το προεκλογικό επίδομα δέκατη τρίτη σύνταξη. Γενικά, τα χαρακτηριστικά αυτής της αχαρακτήριστης κυβέρνησης είναι το θράσος, η αναίδεια, το ψέμα και η κωλοτούμπα.

Σπ. Παναγιωτόπουλος, Κυψέλη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή