Κυρίες, κύριοι, διαβάζω «Κ» από το 1953

Κυρίες, κύριοι, διαβάζω «Κ» από το 1953

Κύριε διευθυντά

Στην «Καθημερινή» της Τετάρτης, 27-11-2019, είχε επισυναφθεί έγχρωμη «Καθημερινή» της 24-11-2019, στα φύλλα της οποίας υπήρχαν πλούσιες φωτογραφίες των καλεσμένων για την επέτειό της των 100 χρόνων από την έκδοσή της, και πολλών άλλων προσωπικοτήτων, ελληνικών και ξένων.

Αισθάνομαι συγκίνηση και υπερηφάνεια, γιατί είδα ότι, το 1953, στην ηλικία των 19 ετών, η «Καθημερινή», την οποία επέλεξα τότε  ως εφημερίδα να διαβάζω, τη διαδρομή μετά από 66 χρόνια, που διέτρεξε στον κεντροδεξιό δημοκρατικό χώρο, με την ποιοτική και υπεύθυνη ενημέρωση των αναγνωστών της και τις δημοκρατικές και ιστορικές αρχές που πρόσφερε στη χώρα, τώρα, στην ηλικία των 85 χρόνων μου, να συμπληρώνει 100 χρόνια από την έκδοσή της.

Γι’ αυτό αισθάνομαι εύλογα συγκίνηση και υπερηφάνεια ως ένας από τους πιο παλιούς αναγνώστες της και εύχομαι σε όλους τους δημοσιογράφους της, που με την πένα τους την έχουν αναβαθμίσει και αναδείξει σε μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές  εφημερίδες του χώρου της,  να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους  και στην «Καθημερινή» να γιορτάσει και την επέτειο των 200 χρόνων, που πιθανόν να τη διαβάζουν τα δισέγγονά μου.

Βασιλης Ν. Σαλακας, Επίτιμος δικηγόρος στον Α.Π. και στο ΣτΕ, πρώην νομικός σύμβουλος και προϊστάμενος Ν.Υ. ΔΕΗ, Μελίσσια

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή