Οχι άλλες ανούσιες αντιπαραθέσεις

Οχι άλλες ανούσιες αντιπαραθέσεις

Κύριε διευθυντά

Η κυβέρνηση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη απέδειξε τους τελευταίους μήνες ότι η χώρα μπορεί να διοικηθεί. Το δηλώνουν άλλωστε 9 στους 10 Ελληνες. Φαίνεται ότι η ικανότητα της ελληνικής διοίκησης ήταν εν υπνώσει, αλλά με σωστή καθοδήγηση αφυπνίστηκε και έδειξε εξαιρετικές ικανότητες.

Η αντιπολίτευση, και ιδίως η αξιωματική, δεν παρουσίασε καμία δημιουργική πρόταση παρά μόνο να δοθούν περισσότερα χρήματα σε περισσότερους. Από ποιους πόρους; Επίσης, όλοι προτείνουν όσα ανεπιτυχώς επαγγέλλονταν προ πενταετίας. Είναι απορίας άξιον, λοιπόν, πως μερικοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, ιδίως η παλαιά πολιτική σχολή, ασχολούνται με ανούσιες και χρονοβόρες αντιπαραθέσεις.

Εχει κανείς την εντύπωση ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν γίνει ακόμα κυβέρνηση και δουλεύουν για τη φθορά της προηγούμενης. Είναι πασιφανές ότι το έργο αυτό το έχει αναλάβει επιτυχώς η ίδια η αντιπολίτευση και δεν χρειάζεται βοήθεια.

Θα ήταν ευχής έργον αν ο επικοινωνιακός μηχανισμός του πρωθυπουργού έπειθε τους συνεργάτες του να διαχειριστούν τεχνηέντως όλη αυτή τη διελκυστίνδα μέσα στο εξής πνεύμα: Ευχαριστούμε για την πρόταση, είχατε μια δίκαιη ακρόαση, θα ασχοληθούμε εν καιρώ.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο πρόεδρος της Βουλής είναι γνώστης αυτής της στρατηγικής και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να γραφτεί καινούργιο εγχειρίδιο.

Παυλος Καρακωστας, Κηφισιά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή