Εκστρατεία για το Καστελλόριζο

Εκστρατεία για το Καστελλόριζο

Κύριε διευθυντά

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για το κύριο άρθρο της «Καθημερινής»  (23/7) σχετικά με το Καστελλόριζο και τις ευθύνες όλων μας συμπεριλαμβανομένης της διασποράς όσον αφορά τη στήριξή του.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Επιστημόνων Φρανκφούρτης (επιστημονικός – κοινωφελής σύλλογος με περίπου 130 μέλη του οποίου έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος) διαισθανόμενος έγκαιρα αυτή την ευθύνη ξεκίνησε τον Μάιο μια οικονομική εκστρατεία, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης. Η εκστρατεία ολοκληρώθηκε πρόσφατα και πήγε αρκετά καλά, παρά τη δύσκολη οικονομικά εποχή που περνάμε. Σκοπεύουμε δε να προβούμε στη δωρεά το συντομότερο δυνατόν.

Γιαννης Φλωκος, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Επιστημόνων Φρανκφούρτης

Εκστρατεία για το Καστελλόριζο-1

«Θεοδωρακικός» ή «Χατζιδακικός»; Aσφαλώς για μια βεντάλια λόγων λάτρης και των δύο, ωστόσο με τον Μάνο ή τον Μίκη «πιο πολύ»; Ενας προνομιακός, βαθύπλουτος διχασμός που επωμίζονται, υπό την σκέπη του έργου και της εμβέλειας του ήθους των δημιουργών, ως πολιτιστική κιβωτό οι νεότεροι. Στη φωτογραφία, οι κορυφαίοι σε στιγμή ευτυχούς συνάντησης, με κυρίαρχο ένα συναινετικό, πλατύ χαμόγελο. Ο Μίκης, μας θυμίζει ο επιστολογράφος της «Κ», την προσεχή Τετάρτη γιορτάζει, με τις ευχές όλων μας να τα εκατοστίσει «και βάλε», τα 95α γενέθλιά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή