Η Art Athina και περί αντιδικίας

Η Art Athina και περί αντιδικίας

Κύριε διευθυντά

Το δημοσίευμα της εφημερίδας σας με τίτλο «Η Art Athina συνεχίζεται… στα δικαστήρια» της 23.11.2018, αν και προσπαθεί, δεν αποδίδει την πραγματικότητα. Ο ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης) δεν το σκέφτεται, αλλά το έχει αποφασίσει. Θα εφεσιβάλει την υπ’ αρ. 3931/2018 οριστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Το μόνο που δεν κινδυνεύει από την ως άνω αστική αντιδικία μεταξύ ΠΣΑΤ και Euromare είναι το κύρος, η ιστορία και το μέλλον της Art Athina, των οποίων θεματοφύλακας είναι ο ΠΣΑΤ και κανείς άλλος. Προς αποκατάσταση δε της αλήθειας, ο κ. Κανιάρης δεν είναι νόμιμος εκπρόσωπος της Euromare, αφού αποχώρησε από αυτήν το έτος 2012. Απλώς στην πρωτόδικη δίκη εξετάστηκε ενόρκως ως μάρτυρας της Euromare. Η ιδιότητά του ως μάρτυρος της Euromare, σε μια εκκρεμή δικαστική διαφορά, είναι λόγος να αυτοσυγκρατείται και όχι να αναλώνεται σε δηλώσεις για αλλότρια και εκκρεμή υπόθεση.

Γιαννα Γραμματοπουλου

Τα εγκώμιά σας για τον Γ. Μπουτάρη

Κύριε διευθυντά

Με αφορμή την αναγγελία του κ. Γιάννη Μπουτάρη ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει ξανά το αξίωμα του δημάρχου στην πόλη μας, συγκεκριμένοι αρθρογράφοι της «Καθημερινής» έσπευσαν να καταθέσουν τα εγκώμιά τους για το πρόσωπό του και τις απαξιωτικές συγκρίσεις με κάθε προηγούμενη κατάσταση. Αποκορύφωμα, το άρθρο του κ. Στέφ. Κασιμάτη («Το κενό που αφήνει ο Μπουτάρης», 23/11/2018), όπου επαναλαμβάνει χιλιοειπωμένους χαρακτηρισμούς για «εσωστρεφή και φοβική πόλη» που «πριν από τον Μπουτάρη μύριζε ποδαρίλα». Ως κάτοικος της Θεσσαλονίκης, τον ευχαριστώ που τιμά την πόλη μας με τόσο κόσμιο και αρωματικό τρόπο. Τον παρακαλώ στο εξής να κρατήσει τις εντυπώσεις του για λογαριασμό του και να αφήσει αυτός και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του τις «από καθέδρας» υποδείξεις για το ποιος και τι είδους δήμαρχος μας πρέπει ή όχι. Μπορούμε και μόνοι μας να αποφασίσουμε.

Αντωνης Παπαγιαννης, Ιατρός, Θεσσαλονίκη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή