Είναι επάγγελμα η πολιτική;

Είναι επάγγελμα η πολιτική;

Κύριε διευθυντά

Η Ελλάδα διανύει μία προεκλογική περίοδο εθνικών εκλογών, με χαρακτηριστικά ατελείωτων αντιπαραθέσεων και πολλαπλών αλληλοκατηγοριών μεταξύ φιλόδοξων επαγγελματιών πολιτικών. Οι μεν κυβερνώντες θριαμβολογούν για τα πεπραγμένα τους, οι δε αντιπολιτευόμενοι αυτοπροβάλλονται ως μελλοντικοί θαυματοποιοί που θα σώσουν τη χώρα. Πολιτικές τακτικές που παραπλανούν τους Ελληνες ψηφοφόρους.

Οι επαγγελματίες πολιτικοί, αντί να επιδείξουν υπευθυνότητα και να ασκήσουν αυτοκριτική για τις μακροχρόνιες εφαρμοζόμενες καταστροφικές, λαϊκίστικες και δημαγωγικές πολιτικές που χρεοκόπησαν τη χώρα, και που όλοι είναι συνυπεύθυνοι, και να ενημερώσουν με ειλικρίνεια τους Ελληνες πολίτες παρουσιάζοντας ρεαλιστικά, ορθολογικά και τεκμηριωμένα προγράμματα, για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις λαϊκίστικες και ζημιογόνες τακτικές τους.

Αυτοπροβάλλονται ως επίδοξοι σωτήρες της χώρας με ατελείωτες αερολογίες, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, διασπείροντας φρούδες ελπίδες και παραπλανώντας τους πολίτες με στόχο την εξουσία, που είναι αυτοσκοπός των επαγγελματιών πολιτικών.

Γεώργιος Θαλασσινός, Κηφισιά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή