Οταν ασθενείς αντλούν δύναμη από γιατρούς

Οταν ασθενείς αντλούν δύναμη από γιατρούς

Κύριε διευθυντά

Από τις 03.12.19 μέχρι τις 12.12.19 νοσηλεύθηκα στο γενικό νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, στη Β΄ Γενική Χειρουργική Κλινική. Θα ήθελα να εκφράσω την κατάπληξη και τη χαρά μου για την εξαιρετική κατάσταση του κτιρίου, την καλή οργάνωση λειτουργίας και την προσήλωση του προσωπικού στο καθήκον. Ενα δημόσιο νοσοκομείο με τόσο καλή λειτουργία!

Θα ήθελα ακόμα πολύ να αναφέρω τα ονόματα όλων εκείνων, γιατρών και νοσηλευτών, που πλησίασαν στο κρεβάτι μου.

Επειδή όμως δεν έχω συγκρατήσει όλων τα ονόματα και το να γράψω «όλοι, μα όλοι ήταν υπέροχοι» αποτελεί γενίκευση που κλονίζει την αξιοπιστία, επιτρέψτε μου να εστιάσω στη χειρουργό, διευθύντρια της κλινικής.

Η γυναίκα αυτή είναι λειτουργός, τιμά το λειτούργημα της Ιατρικής. Σου δημιουργεί εμπιστοσύνη, ένα αίσθημα ανακούφισης. Σου παραστέκεται. Εχει σώσει ζωές και ζωές, λέει η καλή της φήμη. Κι όταν μερικοί συγγενείς την πλησίασαν «για ένα δωράκι», δεν δέχτηκε ποτέ, τίποτε και με κανένα τρόπο.

«Εγώ, κάθε Κυριακή, στην εκκλησία, ανάβω ένα κερί στην υγειά της», μου είπε μια γνωστή μου, που χρειάστηκε και αυτή τις ιατρικές υπηρεσίες της.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, σας ευχαριστώ πολύ, αγαπητή κυρία. Και εσάς και τους συνεργάτες σας.

Μαγδα Βελτσιστα, Συνταξιούχος Γυμνασιάρχης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή