Από τα αναδρομικά έως τις φρεγάτες

Από τα αναδρομικά έως τις φρεγάτες

Κύριε διευθυντά

Με αφορμή το άρθρο του κ. Πάνου Λασκαρίδη –τον οποίον θα έπρεπε η ελληνική πολιτεία να ανακηρύξει εθνικό ευεργέτη για όσα έχει κάνει για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος– στην «Κ» με τίτλο «Αναπόδεικτες αλήθειες», αλλά διαβάζοντας και τις σχετικές αναφορές για τα αναδρομικά των συνταξιούχων με βάση την απόφαση του ΣτΕ περίπου στο ύψος των 3 δισ. ευρώ, σε συσχετισμό με το κόστος αγοράς των δύο γαλλικών φρεγατών τύπου Belh@rra, το οποίο ανέρχεται στο ίδιο ύψος των 3 δισ., ως συνταξιούχος δικαιούχος αναδρομικών δέχομαι το αναλογούν σ’ εμένα ποσό να κατατεθεί σ’ έναν τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Αμυνας για την αγορά των δύο αυτών φρεγατών ως παρακαταθήκης για την ασφάλεια των παιδιών και των εγγονών των επόμενων γενεών της πατρίδας μας απέναντι στον προαιώνιο εχθρό μας, την Τουρκία.

Η κυβέρνηση ή όποιος άλλος αξιόπιστος φορέας καλείται να δημιουργήσει τον τραπεζικό λογαριασμό καταθέσεων και να τον δημοσιοποιήσει κατάλληλα στα πέρατα του κόσμου όπου ζουν και κατοικούν Ελληνες και Ελληνίδες, σαλπίζοντας μάχη κάλυψης του κόστους των φρεγατών Belh@rra.

Στη δε εφημερίδα μου «Κ» απευθύνω έκκληση να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες, ίσως και στο πλαίσιο του «Ολοι μαζί μπορούμε», προς την κατεύθυνση ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας.  Ιδού, λοιπόν, εθνικό σάλπισμα. Οσοι πατριώτες και όσες πατριώτισσες προσέλθετε.

Γιωργος Νικ. Χατζης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή