«Σούλα σ’ αγαπάω», εδώ στρίβεις

«Σούλα σ’ αγαπάω», εδώ στρίβεις

Κύριε διευθυντά

Ολοι μας, οδηγοί και πεζοί, από πολλών ετών έχουμε δει και ζούμε τη διαχρονική κατάντια των σημάτων (πινακίδων) κυκλοφορίας σε όλη την επικράτεια. Γεγονός που οδηγεί σε απίστευτη δυσκολία. Δεν ξέρουμε πού πρέπει να στρίψουμε ή τι σημαίνει το μουντζουρωμένο σήμα που βλέπουν τα μάτια μας.  Με κίνδυνο τροχαίας παράβασης και ατυχήματος, εκτός από το χάσιμο χρόνου και την προσβολή της αισθητικής μας. Οποιος προλάβει κολλάει διαφημιστικά ή αναγράφει ό,τι σύνθημα του κατέβει. Από την ομάδα του, μέχρι το «Σούλα σ’ αγαπάω»!

Κανείς δημοτικός, νομαρχιακός ή περιφερειακός άρχων, μέχρι τώρα, δεν έσκυψε στο πρόβλημα, όλοι ασυγκίνητοι. Το αποτέλεσμα δεν αναιρεί ίσως μεμονωμένες προσπάθειες. Ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, προτείνουμε στους ψηφοφόρους να προτιμήσουν υποψηφίους που θα υποσχεθούν ότι θα καθαρίσουν τα ταλαιπωρημένα σήματα-πινακίδες. Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι αυτά ανήκουν στο υπουργείο Μεταφορών. Επειδή όμως οι υπουργοί καθεύδουν διαχρονικώς, ας αναλάβουν επιτέλους οι τοπικοί άρχοντες. Με έργα όμως. Και φυσικά ποινές για τους παρανόμους.

Δημητρης Γεωργαντας

Χειρουργός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή