Τα αιολικά πάρκα, οι περιοχές Natura

Τα αιολικά πάρκα, οι περιοχές Natura

Kύριε διευθυντά

Διά της παρούσης θέλω να θίξω το ζήτημα  της καταστρατήγησης προστασίας των περιοχών Natura με συνοπτικές και ταυτόχρονα αντιδημοκρατικές – παράνομες διαδικασίες (είναι εξοργιστικό το ότι η εκάστοτε κυβέρνηση μπορεί θεσπίζοντας έναν «νόμο» να κάνει το παράνομο «νόμιμο» με συνοπτικές διαδικασίες εξυπηρετώντας τα συμφέροντα κάποιων). Το ερώτημά μου εστιάζεται στο αν γνωρίζετε για ποιον λόγο κανένα κανάλι δεν έχει πάρει θέση και δεν έχει προβάλει κάτι σχετικό με την επικείμενη, μη αναστρέψιμη βιβλική καταστροφή που σχεδιάζεται στην ελληνική φύση.

Επιπλέον, όλοι οι φίλοι των ελληνικών βουνών θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν μπορούσατε να κάνετε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα αιολικά πάρκα και τις ζημίες που προξενούν χωρίς να προσφέρουν κανένα απολύτως όφελος στους πολίτες, οι οποίοι υποχρεώνονται  μάλιστα να καταβάλουν στους «επενδυτές» μέσω της ΔΕΗ επαυξημένες χρεώσεις.Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να πληροφορηθούν όλοι οι Ελληνες τι μέλλει γενέσθαι, διότι καλώς ή κακώς το μόνο που μπορεί να επηρεάσει μια κυβέρνηση να πράξει το σωστό είναι ο κίνδυνος να χάσει την εύνοια των ψηφοφόρων της αμαυρώνοντας τη δημόσια εικόνα της.

Πανος Δεληγιαννης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή