Θέλω να εκδηλώσω την αγανάκτησή μου

Θέλω να εκδηλώσω την αγανάκτησή μου

Κύριε διευθυντά

Ως απλή αναγνώστρια ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκεια και την αγωνία μου για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Από τους τριακόσιους της Βουλής περιμένουμε να κάνουν το καθήκον τους προς την πατρίδα και αν δεν δύνανται, να παραδώσουν τις έδρες τους. Επί χρόνια δεν είδαμε κάποιον να έχει την ευθυξία να παραιτηθεί γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Ολοι ήταν γνώστες! Ενώ στην ουσία, όπως αποδείχθηκε, οι περισσότεροι δεν ήξεραν τίποτε. Ούτε από πολιτική, γεωπολιτική, διπλωματία, οικονομία, τεχνολογία, ούτε από Ιστορία.

Ο πολιτικός πρέπει να προβλέπει και να ενεργεί εγκαίρως. Τους πληρώνουμε για να υποστηρίζουν τα συμφέροντα της Ελλάδος και αυτοί την ξεπουλούν. Εξυπηρετούν τα συμφέροντα των «φίλων» μας Γερμανών, Αμερικανών, Τούρκων και Σόρος! Η ανοχή μας προς αυτούς εξαντλήθηκε. Περιμένουμε και δεν δεχόμαστε στο εξής να μας κοροϊδεύουν. Ζητούμε να δείχνουν σεβασμό στον Ελληνα –που αγωνίσθηκε εκατοντάδες χρόνια για την ελευθερία της πατρίδος του– και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι «τίποτε δεν αξίζει μια ανθρώπινη ζωή και τίποτε δεν αξίζει τόσο όσο μια ανθρώπινη ζωή» – Αντρέ Μαλρώ.

Οι ξένοι δουλεύουν πάνω από 50 χρόνια για να μας φέρουν στην τωρινή κατάσταση και εμείς δεν αντιδρούσαμε.Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα. Ψευτοκουλτουριάρηδες, ψευτοπροοδευτικούς, κατασκόπους, προδότες, προπαγανδιστές, αντιεξουσιαστές, αναρχικούς, ΜΚΟ, μετανάστες, πρόσφυγες και κυρίως χρήμα και μεγάλες θέσεις.

Καιρός ν’ αντιμετωπίσουμε ως εχθρούς τούς «μέσα» και τους «έξω» και να πάρουμε έστω και αργά τα απαραίτητα μέτρα. Να μην υποχωρούμε, να μην είμαστε δουλοπρεπείς και να μην ξεχνούμε το «εν ενώσει η ισχύς». Ας αποδείξουμε τι εστί Ελλην. Πολλές φορές έφθασε στον πάτο η Ελλάδα και ξανά ανορθώθηκε. Εδώ ταιριάζει ένας στίχος του ποιητού Ντίνου Χριστιανόπουλου: «Και τι δεν κάνατε να με θάψετε, αλλά ξεχάσατε ότι είμαι σπόρος».

Αυρα Τσιτωτα, Θεσσαλονίκη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή