Η σφαγή του Κατίν ως «επεισόδιο»…

Η σφαγή του Κατίν ως «επεισόδιο»…

Κύριε διευθυντά

Αποτελεί, αυτόχρημα, κατάπτυστο γεγονός το να δημοσιεύεται, στο επίσημο δημοσιογραφικό όργανο της κυβερνήσεως (βλ. «Αυγή», φύλλο της 5-4-2017, σελ. 30), άρθρο υπό τον, προσβλητικό για τους νεκρούς, τίτλο «Το επεισόδιο στο δάσος του Κατίν», με το οποίο εξυμνείται αφενός μεν η εγκληματική σπείρα των δολοφόνων του Στάλιν και συντροφίας, αφετέρου δε σκυλεύεται η μνήμη των 25.000 αθώων αξιωματικών του ηρωικού πολωνικού στρατού, που όντες αιχμάλωτοι εκτελέστηκαν, κατά ειδεχθή και απάνθρωπο τρόπο (βλ. επ’ αυτού το ομώνυμο φιλμ του μεγάλου Αντρέι Βάιντα), από τους Σοβιετικούς, τότε συμμάχους του Χίτλερ. Εάν για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του η εν ψυχρώ εκτέλεση χιλιάδων αθώων αιχμαλώτων, εν προκειμένω του άνθους της ηρωικής και μαρτυρικής Πολωνίας, αποτελεί «επεισόδιο», που επιχειρείται να δικαιολογηθεί, τότε αληθινά με καταλαμβάνει δέος για το τι η κυβερνώσα παράταξη επιφυλάσσει για τη δύσμοιρη χώρα μας.

Ιωαννης Νησιωτης

«Πού ευδοκίμησε η Αριστερά;»

Κύριε διευθυντά

Στην Ελλάδα λένε πως είσαι ό,τι δηλώσεις κι έτσι ο πρωθυπουργός μας δήλωσε αριστερότερος των αριστερών.  Τώρα γιατί οι αριστερές κυβερνήσεις είναι καλύτερες από τις δεξιές δεν το κατάλαβα ποτέ, η πράξη έδειξε και δείχνει το αντίθετο, στην πλοιαρχική μου σταδιοδρομία πήγα 14 φορές σε λιμάνια των Σοβιέτ όπου βασίλευε η Αριστερά και λυπήθηκα για τη φτώχεια και δυστυχία που επικρατούσε. Τώρα ας κρίνουν οι αναγνώστες αν τα δύο χρόνια αριστερής διακυβέρνησης εδώ ήταν καλύτερα από την κεντροδεξιά, κι ακόμα δεν σταμάτησε η φτωχοποίηση της χώρας, προς τα πίσω πάμε, αυτή είναι η Αριστερά παγκοσμίως κι ας μου πει κάποιος πού ευδοκίμησε.

Μαριος Χριστοφοριδης, Εμποροπλοίαρχος – Χίος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή