Διάπλαση παίδων, βιβλία και TV

Διάπλαση παίδων, βιβλία και TV

Κύριε διευθυντά

Απευθύνομαι πιο πολύ στις γυναίκες, που κάθε απόγευμα αράζουν στην τηλεόραση για να παρακολουθήσουν τις σαχλοψυχαγωγικές εκπομπές και στη συνέχεια τα σίριαλ: Αντισταθείτε σ’ αυτό που σκόπιμα συμβαίνει και ασχοληθείτε με την υγιή ανατροφή των παιδιών σας. Επιλέξτε από τα προγράμματα καλές εκπομπές. Ευτυχώς υπάρχουν ελάχιστες που λειτουργούν σαν καταφύγιο έπειτα από ένα ανελέητο κυνηγητό. Κλείστε την τηλεόραση στα μούτρα των εκμαυλιστών, αυτών που υπηρετούν το κακό, προβάλλουν κακά πρότυπα και διαφθείρουν τη νεολαία. Αυτή η ελευθεριότητα του θεάματος είναι κακή εικόνα της Δημοκρατίας.

Η γείτων Τουρκία, πολιτευόμενη με μαεστρία, στέλνει σχεδόν δωρεάν τα σίριαλ της και μεις τσιμπάμε, αποχαυνωνόμαστε επί ώρες με τις ίντριγκες, τη βία, την ασχήμια της ζωής, ενώ (αν δεν παρακολουθούν κι αυτά) ξεφορτωνόμαστε τα παιδιά μας σε κανένα κινητό ή υπολογιστή για να μη μας ενοχλούν. Τα δικά μας τα σίριαλ; Από το κακό στο χειρότερο. Μητέρες, γιαγιάδες, λυπηθείτε τα παιδάκια σας και αντισταθείτε. Εχουμε ιστορία και πολιτισμό. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και βιβλία.

Δαναη Πανοπουλου – Εκπαιδευτικός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή