«Πηγή» για τους Ελληνες του εξωτερικού

«Πηγή» για τους Ελληνες του εξωτερικού

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κύριε διευθυντά

Αγαπητοί φίλοι, πιστοί αναγνώστες. απίστευτο πώς πέρασαν τόσα χρόνια από την ίδρυσή της. Ημουν μικρό παιδί στο Αγρίνιο (η γενέτειρά μου) και θυμάμαι τον πατέρα μου πριν από 80 χρόνια, που μας έστελνε να του αγοράσουμε την «Καθημερινή» και συνεχίζουμε εμείς τώρα, ιδιαίτερα δε με την τεχνολογία σήμερα τη διαβάζουμε όλοι οι Ελληνες του εξωτερικού.

Δεν είναι τυχαίο ότι ένας «οργανισμός» συνεχίζει την πορεία του με ευπρέπεια και σοβαρότητα. Αυτό οφείλεται στο δυναμικό προσωπικό, αξιόλογους δημοσιογράφους και διοικητικό προσωπικό υψηλής ποιότητας. Είχα την τιμή και τη χαρά να γνωρίσω από κοντά, παλαιότερα, στην οδό Σωκράτους και τώρα στην καινούργια διεύθυνση, εξαίρετους δημοσιογράφους, γυναίκες και άνδρες, να συνομιλήσω μαζί τους και να έχω προσωπική άποψη για όσα ανέφερα.

Φίλοι αναγνώστες, θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για τα 100 χρόνια που η «Κ» ενημερώνει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας που έχει ανάγκη να διαβάζει και να ενημερώνεται σωστά. Η προσωπική μου ευχή, αλλά και των πιστών αναγνωστών, είναι οι άνθρωποι της «Καθημερινής» να συνεχίσουν με αμείωτο ενθουσιασμό και σεβασμό να ενημερώνουν τους αναγνώστες που τους εμπιστεύονται.

Δημητρης Σκεπαρνιας, Γενεύη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT