Αναμένουμε και άλλα καλά από τον κ. Χαρδαλιά

Αναμένουμε και άλλα καλά από τον κ. Χαρδαλιά

Κύριε διευθυντά

Προσωπικά για εμένα είναι πολύ δύσκολο να κρίνω αντικειμενικά και δίκαια το επαγγελματικό έργο των πολιτικών ανδρών για πολλούς λόγους. Διά αυτόν ακριβώς τον λόγο αναφέρομαι ονομαστικά στον κ. N. Χαρδαλιά και αποφεύγω τον πολιτικό τίτλο και βαθμό του. Στα φοιτητικά του χρόνια, κάποιος αξιοσέβαστος καθηγητής παρομοίαζε τον διευθυντή / διοικητή μιας επιχείρησης με τον διευθυντή / μαέστρο μιας μεγάλης ορχήστρας. Επίσης, τόνιζε με πολύ νόημα και έμφαση ότι βασικές αρχές επιτυχημένης διοίκησης είναι κατά σειράν μελέτη: έρευνα – απόφαση – εκτέλεση – συνεχής παρακολούθηση (follow up) και υπεράνω όλων δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Με αναφορά και βάση τα ανωτέρω, και όσο και όπως επιτρέπει η αγωγή μου, η εμπειρία μου και η ηλικία μου, θεωρώ επιβεβλημένο να αποδώσω τα πρέποντα εύσημα στον κ. Ν. Χαρδαλιά και επομένως ένα μεγάλο ευχαριστώ. (Παράκληση: Κύριε Χαρδαλιά, όπως με επιτυχία αντιμετωπίσατε και αποκρούσατε τον κορωνοϊό, σας παρακαλώ θερμά να αντιμετωπίσετε και να μας προφυλάξετε από τις φωτιές και τις καταστροφικές συνέπειες.)

Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ.

Σπύρος Π. Καπαρης, Συνταξιούχος, Ψυχικό

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή