Εχετε καταλάβει γιατί τον επαινούν;

Εχετε καταλάβει γιατί τον επαινούν;

Κύριε διευθυντά

Ο πρωθυπουργός πριν από σχετικά λίγο καιρό είχε εισπράξει τα συγχαρητήρια του κ. Ολάντ, επειδή υλοποίησε τις συμφωνίες με τους Ευρωπαίους και επομένως η Ελλάδα απέκτησε την αξιοπιστία της.

Πριν από λίγες ημέρες επανελήφθη το σκηνικό: Ο κ. Ντάισελμπλουμ έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού που τον χαρακτήρισε χαρισματικό, αφού στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων τώρα στην περίοδο της κρίσης για την Ελλάδα.

Δεν είπε φυσικά ότι υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων λέγοντας τα μεγαλύτερα ψέματα που έχουν ακουσθεί από πολιτικούς. Δεν είπε ότι είναι ανθέλληνας και ότι φυσικά δεν δικαιούται να κυβερνά αυτή τη χώρα, αφού ξηλώνει ό,τι έχει να κάνει με την ιδιαιτερότητά της, την ελληνοχριστιανική της παράδοση.

Δεν είπε ότι στις μέρες της διακυβέρνησης της χώρας από αυτόν, αν μιλάς για πατρίδα είσαι γραφικός… Αν μιλάς για θρησκεία είσαι επίσης γραφικός και αν μιλάς και για τα τρία μαζί, πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, είσαι χουντικός. Τόση τρομοκρατία… Επειτα από τόσα εγκωμιαστικά σχόλια, ο κ. Τσίπρας πρέπει να αναρωτηθεί: Τι κακό έκανα στη χώρα μου, ώστε να με επαινούν οι ξένοι;

Δαναη Πανοπουλου – Εκπαιδευτικός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή