Εικόνες φρίκης, ντροπής από τη Λιβύη

Εικόνες φρίκης, ντροπής από τη Λιβύη

Κύριε διευθυντά

Ο κ. Κώστας Ιορδανίδης στις 30 Νοεμβρίου στο άρθρο του «Στην εποχή των ταραξιών» καυτηριάζει, και ορθώς, τους απανταχού δικτάτορες. Μεταξύ των άλλων αναφέρει, απολύτως σωστά, και τον δικτάτορα Καντάφι. Εκ του αποτελέσματος, όμως, βλέπουμε ότι από το προηγούμενο καθεστώς που υπήρχε ηρεμία μεταξύ των πολυπληθών φυλών και φατριών της Λιβύης, τώρα προέκυψε η κόλαση. Η άφρων επέμβαση της Δύσης έφερε τώρα την απόλυτη εξαθλίωση του λαού της Λιβύης και, το χειρότερο, αναβίωσε, άκουσον άκουσον, τη δουλεία. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από μαύρους ταλαίπωρους, κρεμασμένους σαν σφαχτάρια, που περιμένουν τους δουλεμπόρους να εκτιμήσουν την πραμάτεια!

Πιθανόν ο αρθρογράφος να μην έχει ενημερωθεί γι’ αυτή την ανθρωπιστική κατάντια. Αναρωτιέται όμως κάθε ευαίσθητος άνθρωπος: πού είναι η Δύση με την τόση ανθρωπιστική της διάθεση;

Ο δικτάτορας Καντάφι σίγουρα ήταν κακός, αλλά αυτό που οι εγκέφαλοι της Δύσης προκάλεσαν είναι καλό; Και δυστυχώς, δεν ακούστηκε από καμιά θρησκεία και κανέναν «υπηρέτη του Θεού» κάποια έκκληση για σταμάτημα αυτού του ανοσιουργήματος.

Δημητρης Γεωργαντας, Χειρουργός, Μαρούσι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή