Κύριε διευθυντά

Θέλω να ελπίζω ότι η πρόσκληση του κ. Αντ. Σαμαρά για «συνεργασία και συνεννόηση με όλους» περιλαμβάνει και τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι έκδηλη η ανάγκη να συστρατευθούν οι κύριες πολιτικές δυνάμεις για να διανύσει η πατρίδα μας ολόκληρη τη διαδρομή του τούνελ, η οποία παραμένει κοπιώδης.

Η πορεία προς την πολυπόθητη ανάπτυξη είναι μακρά και προϋποθέτει την κατάκτηση και διατήρηση της εμπιστοσύνης των ντόπιων και ξένων επιχειρηματιών και επενδυτών. Oλοι οι ξένοι πολιτικοί, οικονομολόγοι, οίκοι αξιολόγησης και διαχειριστές κεφαλαίων τονίζουν την ανάγκη να μη χαλαρώσει η προσπάθεια χάρις στην οποία αυξήθηκε η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία.

Είναι απόλυτη ανάγκη να σχηματισθεί άμεσα κυβέρνηση εθνικής ενότητας από τις σοβαρές πολιτικές δυνάμεις, διαρκείας τουλάχιστον 4 ετών, η οποία να χειρισθεί με υπευθυνότητα την κρίση. Εξάλλου, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι τα υψηλά ποσοστά του δεν οφείλονται στην υιοθέτηση των ακραίων αριστερών θέσεών του, αλλά στην απογοήτευση του εκλογικού σώματος από τη διακυβέρνηση των δύο κομμάτων.

Η διεθνής εικόνα της χώρας θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο αν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο καθηγητής του ΕΚΠΑ και πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ ο κ. Λουκάς Τσούκαλης, προσωπικότητα διεθνούς κύρους και αναγνώρισης. Είναι απόλυτη ανάγκη οι πολιτικοί μας, για μια φορά, να βάλουν τη χώρα πάνω από το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον για να αποδείξουν ότι είναι άξιοι της πατρίδας.

Ιωαννης Τσαχαγεας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή