«Ευχαριστούμε από την Τσακάλωφ»

«Ευχαριστούμε από την Τσακάλωφ»

Κύριε διευθυντά

Το θαυμάσιο άρθρο του Νίκου Βατόπουλου, καθώς και το εξίσου εξαιρετικό χρονογράφημα της Γιούλης Επτακοίλη έδωσαν μια αχτίδα ελπίδας στους απελπισμένους κατοίκους της οδού Τσακάλωφ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους δύο εκλεκτούς δημοσιογράφους της «Καθημερινής» που δεν δίστασαν να εκφράσουν τη δυσφορία τους και να πούνε την αλήθεια για την αισχρή κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, στις μέρες του δημάρχου και πρώην Συνηγόρου του Πολίτη, κ. Γιώργου Καμίνη.

Το ερώτημα όλων μας είναι για ποιους πολίτες συνηγορεί ο κύριος δήμαρχος, γιατί καθόλου δεν μας πείθει πλέον το «καλβινιστικό» και άκρως υποκριτικό του ύφος.

Στα ερωτήματα των δημοσιογράφων απάντησαν οι «δημοτικές αρχές» για νέα μέτρα που πρόκειται δήθεν να εφαρμοστούν, αλλά δεν είχαν την ειλικρίνεια να παραδεχτούν πως εκείνοι και μόνο εκείνοι ευθύνονται για τις 15 άδειες που έχουν δοθεί για μπαρ, ψησταριές και νυχτερινά κέντρα, στον πεζόδρομο της οδού Τσακάλωφ. Φυσικά αν γεμίσει ο δήμος όλη την Αθήνα με τραπεζοκαθίσματα από τα οποία λαμβάνει αδρές εισπράξεις θα λυθεί το ταμειακό του πρόβλημα. Ποιον κοροϊδεύουν;

Τον Οκτώβριο, οι κάτοικοι της οδού Τσακάλωφ προσκαλέσαμε τον δήμαρχο Αθηναίων να περάσει ένα ευχάριστο σαββατόβραδο μαζί μας. Του είπαμε πως θα έχει τη χαρά να ακούσει βάρβαρη μουσική στη διαπασών μέχρι τις 5 το πρωί, αλλά για να είμαστε εντάξει απέναντί του, του επισημάναμε επίσης ότι στην περίπτωση πυρκαγιάς ή ασθένειας δεν θα μπορούσε να πλησιάσει ούτε το πυροσβεστικό όχημα ούτε το ασθενοφόρο. Κατόπιν αυτού, φυσικά ο γενναίος δήμαρχος δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δαφνη Οικονομου, Ελευθερια Λεωνιδα, Κολωνάκι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή