Και στα ταξίδια ήταν συντροφιά

Και στα ταξίδια ήταν συντροφιά

Κύριε διευθυντά

Συγχαρητήρια, ευχές και θερμές ευχαριστίες στην αγαπητή «Καθημερινή» για την επί έναν ολόκληρο αιώνα απρόσκοπτη και αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών της! Η εφημερίδα αυτή φυσικά και ίσως είναι η μόνη που δεν χρησιμοποιεί πηχυαία γράμματα και παραπλανητικούς τίτλους, που απ’ αυτούς συνήθως οι Ελληνες και χωρίς την ανάγνωση ακόμη του σχετικού κειμένου νομίζουν πως ενημερώνονται, για να ξεγελάει το αναγνωστικό κοινό.

Με το λαμπρό όμως επιτελείο που διαθέτει η «Κ», εκτός από την πολιτική, οικονομική, κοινωνική, καλλιτεχνική και πολιτιστική ενημέρωση, ασχολείται πολύ σοβαρά με την ξεχασμένη από το επίσημο κράτος εμπορική μας ναυτιλία, που αν και κατέχει την πρώτη θέση στην υφήλιο και αποτελεί τη μοναδική θετική πρωτιά, στις πάμπολλες αρνητικές, της χώρας, παραμένει υποβαθμισμένη και παρά την τρομερή ανεργία που μαστίζει την Ελλάδα οι ναυτικοί μας έχουν γυρίσει την πλάτη τους στη θάλασσα.

Ο υποφαινόμενος από μαθητής ακόμη διάβαζε, από τον πατέρα του βέβαια, την εφημερίδα μας και στα ταξίδια του στις μακρινές θάλασσες αποτελούσε τον σύνδεσμό του με την πατρίδα και ως συνταξιούχος και στεργιανός τώρα πια εκτός από αναγνώστης είναι και τακτικός «επιστολογράφος» τα τελευταία 25 χρόνια.

Φριξος Δημου, Πλοίαρχος Ε.Ν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή