Ο μεγαλοϊδεατισμός Ερντογάν στο «κόκκινο»

Ο μεγαλοϊδεατισμός Ερντογάν στο «κόκκινο»

Kύριε διευθυντά
Οπως έχει διαφανεί μέχρι τώρα, ο Ερντογάν επιθυμεί σύρραξη με την Ελλάδα και βέβαια μια νίκη που θα του αποφέρει εδαφικά, θαλάσσια και υποθαλάσσια οφέλη, καθώς και το μεγάλο απαραίτητο βήμα για τις βάσεις της νεοτουρκικής αυτοκρατορίας, ώστε να καταστεί και μετά θάνατον ο νέος Ατατούρκ της γείτονος, με τη σχετική «θεοποίησή» του από τους απανταχού Μωαμεθανούς!

Εχοντας ως δεδομένη την αμερικανική και ρωσική ουδετερότητα και την (όπως πιστεύει) ευρωπαϊκή ανικανότητα, βήμα βήμα πραγματοποιεί το μεγαλεπήβολο σχέδιό του.

Για τη Γαλλία, είναι τώρα η μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρει την πρωταγωνιστική της θέση και στην Ε.Ε. και στη ΝΑ Μεσόγειο, αποτρέποντας αυτά τα παλαιομοδίτικα μεγαλοϊδεατικά σχέδια, είτε με την αποφασιστική της άμεση ανάμειξη, εξαναγκάζοντάς τον σε υποχώρηση, είτε διά των όπλων!

Αντιστρέφοντας τις απειλές Ερντογάν, μπορεί ευθέως να απειλήσει ότι σε περίπτωση σύρραξης στο Αιγαίο, θα επέμβει δυναμικά, όχι μόνο εκεί, αλλά και σε Λιβύη, Ιράκ και όπου βάζει πόδι ο αποθρασυμένος νεο-ISIS μουσουλμάνος.

Η θέση της Γαλλίας θα αναβαθμιστεί στην Ε.Ε. αλλά και παγκοσμίως, με όλες τις ευνοϊκές συνέπειες (πωλήσεις όπλων, αεροσκαφών, φρεγατών κ.λπ.) καθώς και με όλο τον σεβασμό που θα αποκτήσει από την παγκόσμια κοινότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή