Εργασίες ΔΕΔΔΗΕ – επικοινωνία αδύνατη

Εργασίες ΔΕΔΔΗΕ – επικοινωνία αδύνατη

Kύριε διευθυντά
Οι κατασκευαστικές εταιρείες που αναλαμβάνουν εργασίες στις υποδομές (ηλεκτρικά δίκτυα, οδοστρώματα, φυσικό αέριο, κ.λπ.) φροντίζουν να ενοχλούν στο ελάχιστο τους κατοίκους και γενικά οι άνθρωποι των συνεργείων είναι ευγενείς και φιλικοί μαζί τους. Αυτές τις μέρες εκτελούνται εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ για αντικατάσταση κάποιων τσιμεντένιων κολονών εδώ στο Ψυχικό, οδός Χατζηκωνσταντή. Από πληροφορίες, εργολάβος είναι η εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ. Η συμπεριφορά του συνεργείου είναι επιεικώς απαράδεκτη. Ερχονται όποτε τους καπνίσει, μέσα σε μία εβδομάδα είναι ζήτημα αν έχουν εργαστεί 2 ημέρες και αυτές τμηματικά, κάποτε 2 ώρες το πρωί, άλλες φορές 2 ώρες το μεσημέρι. Με τον ρυθμό αυτό το έργο καθυστερεί και υπάρχει κίνδυνος να γκρεμιστεί κάποια κολόνα, όπως έγινε στην Κηφισιά. Ο ΔΕΔΔΗΕ, ως κύριος του έργου, που θα έπρεπε να επεμβαίνει, λάμπει διά της απουσίας του. 

Για σοβαρούς λόγους ζήτησα από το προσωπικό να με πληροφορήσει για το πρόγραμμά τους, αλλά επέδειξαν αξιοζήλευτη αδιαφορία. Προσπάθεια επικοινωνίας με την εταιρεία έπεσε στο κενό, σπάνια απαντούν στο τηλέφωνο και αν παρ’ ελπίδα το κάνουν σε ξαποστέλνουν σε κάποιον άλλο. Προσπάθεια επικοινωνίας με τον ΔΕΔΔΗΕ, τηλεφωνικά, με e-mail είχε τα ίδια αποτελέσματα. Είναι αδύνατον να πάρω την πληροφορία, πότε θα έλθει το συνεργείο να συνεχίσει τις εργασίες. Και όλα αυτά στην ηλεκτρονική ψηφιακή εποχή! Ομολογώ ότι δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια αδιαφορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή