Το ψαροκόκαλο και η διαφορετική άποψη

Το ψαροκόκαλο και η διαφορετική άποψη

Κύριε διευθυντά
Στις 4 Οκτωβρίου, ο Βασίλης Αγγελικόπουλος στο Υποβολείο της «Καθημερινής» έγραψε την ιστορία της παλιάς γειτονιάς του και ενός δρόμου της: «Οταν ήμουν παιδί την έλεγαν Ιωάννου Μεταξά – μετά, όταν άλλαξαν οι καιροί, της άλλαξαν το επώνυμο».

Δεν ξέρουμε τι σκέφτεται ο γράφων για την αλλαγή, μήπως λύπη; Επειδή τον διαβάζουμε κάθε Κυριακή, θα περιμέναμε μία δημοκρατική διευκρίνιση. Θα ήταν πολύ χρήσιμη.

Επίσης στο τέλος ανέφερε το ψαροκόκαλο που του κόλλησε στον λαιμό, επειδή ο Νίκος Μαραντζίδης προ 15νθημέρου είχε γράψει: «Τι κυβέρνηση Μητσοτάκη, τι κυβέρνηση Τσίπρα, λίγο πολύ τα ίδια έκαναν». Ο καθένας έχει την άποψή του, που είναι απολύτως σεβαστή.
Θυμίζουμε όμως ότι ο Μαραντζίδης, σφοδρός επικριτής της κυβέρνησης Τσίπρα, αρχικά ήταν από τους πρώτους της «Καθημερινής» που έγραψαν καλά λόγια για τη συμφωνία των Πρεσπών, όπως και τόσοι άλλοι αρθρογράφοι της εφημερίδας που επιχειρηματολόγησαν με τον ίδιο τρόπο. Αν κρίνουμε ότι ο κ. Πομπέο θεώρησε αρχικά τη συνθήκη ιστορική, μάλλον όσα γράφει ο κ. Μαραντζίδης δεν πρέπει να τα θεωρούμε ψαροκόκαλα, αφού ως καθηγητής δικαιούται να έχει διαφορετική άποψη από τον κ. Αγγελικόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή