Το μαρτύριό μας σε πεζοδρόμια, δρόμους

Το μαρτύριό μας σε πεζοδρόμια, δρόμους

Κύριε διευθυντά
Διάβασα με προσοχή το ρεπορτάζ στο φύλλο της 24/1/2021 με τίτλο «Μη βάζετε εμπόδια στο δικαίωμά μας». Δεν έχω παρά να συμφωνήσω και να υπερθεματίσω. Βρίσκομαι τον τελευταίο χρόνο ύστερα από σειρά νευροχειρουργικών επεμβάσεων στη δυσάρεστη θέση να χρησιμοποιώ αναπηρικό αμαξίδιο, μπαστούνι και βοήθημα περπατήματος (Π). Ετσι, βίωσα και βιώνω την απίστευτη δυσχέρεια που δημιουργούν οι πλάκες του πεζοδρομίου, οι οποίες βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Ανάλογη είναι και η κατάσταση στο πεζοδρόμιο, στο ρείθρο, προκειμένου να κατεβεί κανείς στην άσφαλτο, όπου εκεί ξεκινάει άλλη τραγωδία μιας και όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες, τρύπες κ.λπ.

Συμπληρώνω σε όλα αυτά την έλλειψη κοινωνικής αγωγής μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, οι οποίοι επιμένουν να παρκάρουν και στις διαβάσεις αλλά και πάνω ακριβώς στα ανοίγματα του πεζοδρομίου που διαθέτουν ράμπα. Ο Δήμος Αθηναίων θα μπορούσε να δείξει λίγο ενδιαφέρον πέρα από τα θορυβώδη έργα, π.χ. Μεγάλος Περίπατος κ.λπ., στα σημεία αυτά, τα οποία ούτως ή άλλως δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα σε άτομα με ήδη βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Απευθύνθηκα δύο φορές στον Δήμο Αθηναίων και απάντηση δεν έλαβα. Γι’ αυτό σας παρακαλώ θερμά και με αφορμή το άρθρο της «Καθημερινής» να ασκήσετε την επιρροή σας στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου ή έστω και μία μικρά όχληση στον ίδιο τον δήμαρχο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή