Εχουμε γίνει (και) επιφυλακτικοί

Εχουμε γίνει (και) επιφυλακτικοί

Κύριε διευθυντά
Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων, τις σχετικές με τα κρούσματα της πανδημίας. Αναφέρουν καθημερινά τον αριθμό των νέων κρουσμάτων και τον αριθμό των τεστ και εκτιμούν ότι η κατάσταση γίνεται καλύτερη ή χειρότερη ανάλογα με τον απόλυτο αριθμό των νέων κρουσμάτων. Αυτό όμως δεν αποτελεί επιστημονική, ούτε καν λογική άποψη, διότι είναι άλλο ο Χ αριθμός σε 10.000 τεστ και άλλο σε 40.000 τεστ. Γιατί δεν μας λένε αν ο συντελεστής αυξάνεται ή μειώνεται, αντί να μας λένε ότι τα κρούσματα αυξομειώνονται, ώστε να καταλαβαίνουμε όλοι προς τα πού πάμε; Κάτι ακόμα: Οι νοσοκομειακοί γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, δηλαδή οι άνθρωποι που κατά τεκμήριο γνωρίζουν καλύτερα την κατάσταση, αρνούνται κατά 50% να εμβολιαστούν, γιατί; Αυτά κάνουν τον κόσμο να δυσπιστεί, να μη συμμορφώνεται και να κλονίζεται η εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση.

Εγώ και αρκετοί που γνωρίζω και που δεν είμαστε αντιδραστικοί, γίναμε επιφυλακτικοί για ό,τι ακούμε και για ό,τι μας λένε ότι οφείλουμε να κάνουμε. Γιατί;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή