Εσείς πόσους ξέρετε να τρώνε νυχτερίδες;

Εσείς πόσους ξέρετε να τρώνε νυχτερίδες;

Kύριε διευθυντά
Στις 5.2.21 γράφτηκε σε αθηναϊκή εφημερίδα ολόκληρη η αλήθεια, που προέκυψε κατόπιν ερευνών της Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), για την πανδημία που ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη. Κατά πρώτον, ότι η επιδημία COVID-19 δεν προήλθε από εργαστήριο.

Και δεύτερον: «Χρειάζεται να ερευνηθούν οι σπηλιές των νυχτερίδων γύρω από την πόλη Γουχάν, για την ανακάλυψη γενετικών στοιχείων του ιού». 
Το απολύτως απελπιστικό όμως είναι το κείμενο που ακολουθεί και το οποίο δόθηκε από τον ΠΟΥ στο Reuters: «Αν βρούμε τις πηγές αυτών των φονικών ιών, μπορούμε να μειώσουμε την επαφή με αυτά τα ζώα»! 

Κατ’ αρχήν, οι ιοί δεν είναι από μόνοι τους «φονικοί»! Οταν βρίσκονται στα σώματα των νυχτερίδων (ή οποιουδήποτε άλλου ζώου) είναι απολύτως συμβατοί με τη ζωή. Οταν όμως «περάσουν» σε άλλο είδος, γίνονται επιθετικοί και φονικοί. 

Είπαν ότι θα προσπαθήσουν να μειώσουν «την επαφή» με τα ζώα αυτά; Ή μήπως παράκουσα; Τι είδους επαφή είναι πάλι κι αυτή; Διότι, διάβολε, δεν είναι δυνατόν να σκεφθούμε ότι κάποιοι τις τρώνε τις κακόμοιρες τις νυχτερίδες! Και αν τις τρώνε, και μάλιστα ζωντανές(!) (όπως όλοι μας το είδαμε πεντακάθαρα στο Διαδίκτυο), τότε, από πότε το να τρως έναν κόκορα, π.χ., ή μια γίδα μεταφράζεται στην… επιστημονική γλώσσα, ότι έρχεσαι σε «επαφή» με το ζώο αυτό; 

Γιατί μιλούν ακατάληπτα και δεν μας λένε την καθαρή αλήθεια;  

O tempora o mores!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή