Οι συνταξιούχοι που εμβολιάστηκαν

Οι συνταξιούχοι που εμβολιάστηκαν

Κύριε διευθυντά
Σε λίγο με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ θα έχουν εμβολιαστεί περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι στη χώρα μας πλήρως και ελπίζεται και προσδοκάται περί το καλοκαίρι να περάσουμε σε μία κανονική ζωή. Μέχρι τότε όμως θα μπορούσαν αυτοί οι ήδη πλήρως εμβολιασμένοι να απολαμβάνουν μια κάποια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων με την επίδειξη, εννοείται σε περίπτωση ελέγχου, μιας σχετικής βεβαίωσης από τον ΕΟΔΥ, τηρώντας φυσικά τα γνωστά μέτρα. Με δεδομένο το σταδιακό άνοιγμα του λιανικού εμπορίου και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η πλειονότητα αυτών είναι συνταξιούχοι, που σημαίνει ότι διαθέτουν κάποια οικονομική ευχέρεια να ψωνίσουν το κατιτίς για παιδιά, εγγόνια κ.λπ. Και αναμένεται να συμβάλουν κάπως στην κίνηση της αγοράς που, ως γνωστόν, υποφέρει. Φυσικά το θέμα εκτέλεσης της βεβαίωσης αποτελεί ένα τεχνικό πρόβλημα γραφειοκρατίας που μπορεί όμως να αντιμετωπιστεί με την επίδειξη ταυτότητας, αρκεί το όργανο ελέγχου να μπορεί να διασταυρώσει τα στοιχεία με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ.
Η πρόταση αξίζει να μελετηθεί ακόμη και για άλλο λόγο, όπως η ηθική ικανοποίηση αυτών που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για εμβολιασμό, η μεγάλη ηλικία αυτών με ό,τι αυτό συνεπάγεται και ακόμα ακόμα ο συμβολισμός σαν κίνητρο για παράδειγμα προς μίμηση για όποιον διστάζει να εμβολιαστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή