Συγκλονισμένος από την επιστολή της Θ. Γ. 

Συγκλονισμένος από την επιστολή της Θ. Γ. 

Κύριε διευθυντά 
Απευθύνομαι με την επιστολή μου στη Θ. Γ. 
«Αγαπημένη μου φίλη, με συγκλόνισε το γράμμα σας στην “Καθημερινή” της 10/4/21 περί σεξουαλικής βίας σε ηλικία 5 έως 10 ετών που σας δημιούργησε αβάσταχτο σωματικό και ψυχικό κλονισμό. Είμαι μαζί σας, δίπλα σας, έχω εμπειρία ιατρού 50 χρόνων, μα πάνω από όλα είμαι άνθρωπος, συμπάσχω, πονάω και προσπαθώ να βοηθάω τον συνάνθρωπο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και είμαι υπέρ της κατάργησης της παραγραφής των σεξουαλικών και ειδικά παιδικών ενοχλήσεων και είμαι υπέρ της καταδίκης των βιαστών διά της διά βίου φυλάκισης (ισόβια) μιας και έχει καταργηθεί η θανατική ποινή. 

Θα ήθελα όσοι διαβάσουν το γράμμα να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να παλέψει για την εξάλειψη της παραγραφής και της διά βίου φυλάκισης των βιαστών. Γνωρίζω ότι ζείτε σε μια κόλαση. Σας παρακαλώ πολύ να φύγετε από αυτή την κόλαση, να τη διώξετε μακριά σας και να μην επιτρέψετε σε δύο ανώμαλους ανθρώπους να σας καταστρέψουν τη ζωή. Εσείς πρέπει να γίνετε πολύ δυνατή, να ζήσετε μια ζωή φυσιολογική (όπως εννοούμε τη φυσιολογική), να προοδεύσετε, και σας εύχομαι ολόψυχα να βιώσετε το υπέρτατο αγαθό, τη μητρότητα, μιας και είστε γυναίκα. 
Θα ξεχάσετε αυτά που βιώσατε ή θα τα θάψετε βαθιά στη μνήμη σας και θα βοηθάτε όσο μπορείτε τα μικρά παιδιά και τους εφήβους να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Μη σας τρομάζουν τα βάσανα που περάσατε. Να σας δημιουργούν δύναμη για ανάσταση, λήθη και δημιουργία. 
Με αμέριστη αγάπη» 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή