Πρώτα αυτοκριτική και μετά κριτική

Πρώτα αυτοκριτική και μετά κριτική

Κύριε διευθυντά
Στις πράγματι περίεργες ημέρες που περνάμε, εύλογα διερωτάται κανείς μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει η πολιτική αντιπαλότητα. 

Οι σύντομες αυτές γραμμές θέλουν να καταγγείλουν τη χυδαιότητα, όπως αυτή εκδηλώνεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή γι’ αυτό μου δόθηκε από κατάπτυστα υπονοούμενα που διακίνησε, κατά του εθνάρχη, αναδημιουργού και αναμορφωτή της σύγχρονης Ελλάδας Κωνσταντίνου Καραμανλή, η Μυρσίνη Ζορμπά, μέσω άρθρου της (βλ. «Εφ. Συν.» της 17-7-2021, σελ. 29). Και τούτο πότε; Λίγες ημέρες προτού η χώρα γιορτάσει την επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ανάληψη των τυχών και της μοίρας της από τον στιβαρό Μακεδόνα ηγέτη. 

Το χυδαίο αυτό κείμενο, ως απλός πολίτης, το επιστρέφω στη συγγραφέα του, η οποία βρήκε, στις αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ, τον «δρόμο προς τη Δαμασκό».

Γεγονός που μάλλον σχεδίαζε από τότε που, για αδιευκρίνιστους λόγους, είχε διοριστεί ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ!

Κλείνοντας υπενθυμίζω ότι το πρόσωπο αυτό διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού (sic) των Συριζανέλ. Οπως φαίνεται, κατά τη θητεία της στον υπουργικό αυτό θώκο, της διέφυγε (;) τι ο εθνάρχης, παγκόσμιας αναγνώρισης και ακτινοβολίας ηγέτης, πρόσφερε και στον τομέα του πολιτισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή