Μα τα γράμματα στις γλάστρες;

Μα τα γράμματα στις γλάστρες;

Κύριε διευθυντά
Θα περιμέναμε ασφαλώς τη βελτίωση των υπηρεσιών της λειτουργίας των ΕΛΤΑ, όπως συμβαίνει και στους περισσότερους παρεμφερείς οργανισμούς κοινής ωφελείας, και όχι επιδείνωσή τους! Προ τετραετίας περίπου είχε «σκάσει» το σκάνδαλο της παράνομης, υπερβολικής καθυστέρησης πληρωμής εμβασμάτων εντολέων τους σε αυτούς τους οργανισμούς και κυρίως στη ΔΕΗ προς μεγάλο εκνευρισμό και ταλαιπωρία των πελατών «τους». Τώρα, με τη γνωστή δημοσιοϋπαλληλική δικαιολογία της έλλειψης προσωπικού, δεν τοποθετούν τα γράμματα στα ειδικά προς τούτο γραμματοκιβώτια των ενοίκων, αλλά τα εναποθέτουν ή πιο καλά τα «πετάνε» σε κάποια γλάστρα ή άλλο μέρος εξωτερικά της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα όμως να διασκορπίζονται ή και να καταστρέφονται, από βροχή ή άλλη αιτία, στην αυλή ή στον κήπο!

Το γράμμα είναι ιερό και απόρρητο για τον κάθε πολίτη, που πληρώνει το γραμματόσημο αλλά και τους φόρους στο κράτος, και επομένως απαιτεί την ασφαλή παράδοση και εμπιστευτικότητά του από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή