Κριτική, σιωπή και βαθύνοια

Κριτική, σιωπή και βαθύνοια

Κύριε διευθυντά
Πιστεύω ότι δεν αξίζει πλέον να απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική που ακολουθεί η Ν.Δ. σε διάφορα θέματα, όπως πρόσφατα για τις πυρκαγιές στη χώρα μας. Η περιφρόνηση είναι η καλύτερη απάντηση. Ας τον αφήσει να στριφογυρίζει στον κομματικό του μικρόκοσμο και να γελοιοποιείται.

Ο Τσίπρας, είτε είναι ανίκανος να διαπιστώσει και να αποδεχθεί την εκάστοτε πραγματικότητα, είτε το αποφεύγει σκοπίμως προκειμένου να στηρίξει την κακόπιστη κριτική του. Τον λόγο του διακρίνει η μικροπρέπεια και η κακεντρέχεια, επιτίθεται δε συνεχώς με μια εμφανή εχθρότητα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οσο για την πρόεδρο του εν δια-λύσει ΚΙΝΑΛ, απομεινάρι ενός κάποτε ισχυρού κόμματος, έκανε το καθήκον της, προσφέροντας μια σοφή και εποικοδομητική πρόταση στην κυβέρνηση για τη βελτίωση της κατάστασης, δηλαδή «την άμεση αντικατάσταση των κ. Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά!». Αλήθεια, τι βάθος σκέψης!

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή