Το μαξιλάρι που ενόχλησε

Κύριε διευθυντά
Διάβασα το μονόστηλο της «ειρωνικής δημοσιογραφίας» («ΜΕΜΟ»), με τίτλο «Προεδρικό patchwork» (φ. Πέμπτης 30/9) που υπογράφει ο «Στέντωρ», και το οποίο αναφέρεται στο μαξιλάρι στον καναπέ της Προέδρου της Δημοκρατίας, δώρο του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος κατά την επίσκεψή της στο Ναύπλιο.

Θα περίμενα να έχει δημοσιευθεί προηγουμένως η επιστολή μου –την έστειλα χθες σε όλα τα ΜΜΕ– για να μπορεί ο αναγνώστης να καταλάβει τι εννοεί ο «Στέντωρ» και όχι να απομονωθεί μια βολική για εκείνον/εκείνη φράση μου (από την κατά τα λεγόμενά του «δήλωσή μου»).

Το σχόλιο θεωρείται προσβλητικό για την αισθητική μου! Προσβλητική είναι επίσης και η αναφορά στον Γιώργο Πατούλη απλώς ως Πατούλη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχομαι προσωπική επίθεση από συντάκτη τής κατά τα άλλα έγκριτης εφημερίδας σας και επειδή δεν έχω άλλο βήμα αντίδρασης, θα παρακαλούσα η πολυφωνία που παρέχεται στους δημοσιογράφους σας να ισχύει και για τους αναγνώστες σας.

Απάντηση:

Η στήλη που ενόχλησε την κυρία Ιωάννα Παπαντωνίου είναι σατιρική. Σεβόμαστε την προσφορά της. Λυπούμαστε που εξέλαβε τη σάτιρα ως προσβολή στην αισθητική της. Και κατανοούμε την αισθητική της αλληλεγγύη προς τον κύριο Γιώργο Πατούλη.
Στέντωρ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή