Πόσες ώρες περάσατε σήμερα στο Ι.Χ. σας;

Πόσες ώρες περάσατε σήμερα στο Ι.Χ. σας;

Κύριε διευθυντά
Είμαι παλιός οδηγός και οδηγώ μέσα στην Αθήνα αρκετές δεκαετίες. Το μποτιλιάρισμα που παρατηρείται τους τελευταίους δύο μήνες, ακόμη και εκτός των ωρών αιχμής είναι πρωτοφανές. Οπως πληροφορηθήκαμε από σχετικό δημοσίευμα στην «Καθημερινή» της 9ης Οκτωβρίου, το αρμόδιο υπουργείο εκπονεί ένα πρόγραμμα με τίτλο: «Ανάσα για την Αθήνα» (έστω και καθυστερημένα). Ασφαλώς η τροφοδοσία των καταστημάτων του κέντρου της πόλης πρέπει να πραγματοποιείται εκτός του ωραρίου λειτουργίας τους, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Υπάρχει όμως και ένα θέμα που συμβάλλει στην κυκλοφοριακή συμφόρηση: η αποκομιδή των απορριμμάτων. Οπως είναι γνωστό, ο Δήμος Αθηναίων τα τελευταία 60 χρόνια, συλλέγει τα απορρίμματα από το κέντρο της πόλης τις μεσημβρινές ώρες, ενώ από τις γειτονιές που βρίσκονται στην περίμετρο της πόλης, τα συλλέγει τη νύχτα. Η παρουσία των απορριμματοφόρων στο κέντρο της πόλης τις μεσημβρινές ώρες είναι μία από τις αιτίες της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή