Η υψηλή αποστολή των εκπαιδευτικών

Η υψηλή αποστολή των εκπαιδευτικών

Κύριε διευθυντά
Επιτέλους ένα ελπιδοφόρο μήνυμα και μάλιστα σε πρωτοσέλιδο «μετωπικό» τίτλο της «Καθημερινής» της 27-10-2021. «Γυρίζουν την πλάτη στους συνδικαλιστές. Οι εκπαιδευτικοί μόνο 250 σχολείων από τα 8.300 υιοθέτησαν τη “φασόν” αξιολόγηση».

Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για την αυγή μιας καινούργιας ημέρας για την ελληνική εκπαίδευση και όχι για μια αισιόδοξη οφθαλμαπάτη στην έρημο που επί χρόνια έχει δημιουργήσει και συντηρεί η ΟΛΜΕ.

Οι πραγματικοί εκπαιδευτικοί αντιλαμβάνονται την υψηλή αποστολή τους και θέλουν να μορφώσουν τα παιδιά μας, που τους έχει εμπιστευθεί η Πολιτεία, σεβόμενοι τον κόπο των φορολογουμένων γονέων, που τους συντηρούν με το υστέρημά τους.

Πιστεύω ότι η ηλεκτρονική απαρτία, συνέλευση και ψηφοφορία θα απαλλάξει τον κλάδο από την ανάξια συνδικαλιστική του εκπροσώπηση που τον έχει ευτελίσει σε έναν εσμό αδίστακτων παντί μέσω διεκδικητών της ήσσονος προσπαθείας και της ανεπαρκούς αναξιολόγητης προσφοράς των οφειλομένων υπηρεσιών έναντι της υψηλοτέρας δυνατής αμοιβής. 

«Μάταιες ελπίδες»; Εφόσον αναπνέω ελπίζω. Dum spiro spero.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή