Η παρακαταθήκη του ναυάρχου

Η παρακαταθήκη του ναυάρχου

Κύριε διευθυντά
Παρακαλώ επιτρέψτε μου να συγχαρώ την «Καθημερινή» και τον συντάκτη της κ. Βασίλη Νέδο για την εμπεριστατωμένη προσέγγιση του θέματος που αφορά την πρόσκτηση των νέων φρεγατών και κυρίως για την αναφορά του στην προσωπικότητα, στο έργο και γενικότερα στην προσφορά στο Π.Ν. του ναυάρχου Δημητρίου Ανδριτσόπουλου κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης σταδιοδρομίας του. Η μοναδική αυτή σε διάρκεια, μέγεθος, ποιότητα και με μακροχρόνιες ευεργετικές συνέπειες προσφορά είναι αποτέλεσμα των αδιαμφισβήτητων επαγγελματικών ικανοτήτων του ναυάρχου σε συνδυασμό με την εργατικότητα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία, σεμνότητα και ανάληψη ευθυνών που τον χαρακτηρίζουν ως προσωπικότητα.
 Πέραν όμως της ανωτέρω «μετρήσιμης» προσφοράς του, εξίσου σημαντική και ευμεγέθης είναι η άυλη παρακαταθήκη που δημιούργησε με το παράδειγμά του για όλες τις επερχόμενες εκείνου γενεές αξιωματικών του Π.Ν. Παρακαταθήκη η οποία πέραν του ότι αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση, νομοτελειακά θα οδηγεί στην ορθολογική αξιοποίηση των υπαρχουσών δυνατοτήτων για τη βελτίωση του αξιόμαχου των πλοίων του Στόλου. 

Αυτό φρονώ ότι αποτελεί για τον σεβαστό ναύαρχο τη μεγαλύτερη δικαίωση και ικανοποίηση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή