Ο λαβύρινθος με τις διαφημίσεις

Ο λαβύρινθος με τις διαφημίσεις

Κύριε διευθυντά
Είτε ανοίξεις την τηλεόρασή σου είτε τον υπολογιστή σου κατακλύζεσαι από διαφημίσεις. Σε εμποδίζουν να δεις αυτό για το οποίο ενεργοποίησες την οθόνη σου, και δεν είναι εύκολο πάντοτε να τις «διώξεις». Υπάρχει βέβαια σε κάποια άκρη της οθόνης του υπολογιστή ένα αδιόρατο «Χ» που σημαίνει διαγραφή, δεν το έχουν όμως όλες οι διαφημίσεις· υπάρχει ακόμα σε κάποιες άλλες ένα πιο αδιόρατο βελάκι, που πρέπει να το ανακαλύψεις έπειτα από πολλή προσπάθεια, και να το «χτυπήσεις» για να απελευθερωθεί η οθόνη. Και το χειρότερο: έρχονται και φεύγουν από την οθόνη σου οι διαφημίσεις, παραχωρώντας χώρο η μία στην άλλη, ζαλίζοντας φοβερά και τα μάτια και το μυαλό σου.

Βέβαια έχουν και τα έντυπα δια-φημίσεις, αλλά είναι τελείως άλλο πράγμα· εκεί, αφενός μπορείς να γυρίσεις σελίδα και να τις αγνοήσεις, αφετέρου δεν εναλλάσσονται οι εικόνες τους όπως στην οθόνη…

Ελεος, κινδυνεύουν και τα μάτια μας αλλά και τα μυαλά μας! 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή