Το αντικειμενικό προσοντολόγιο

Το αντικειμενικό προσοντολόγιο

Κύριε διευθυντά 
Στην έγκριτη εφημερίδα σας, ο συνεργάτης που υπογράφει ως «Στέντωρ», αναφερόμενος στον προσωρινό διορισμό υποδιοικήτριας στο νοσοκομείο Ικαρίας, γράφει: «Η κυβέρνηση της Ν.Δ. διορίζει στο νοσοκομείο Ικαρίας, σε θέση αναπληρώτριας διοικητού, την ιδιοκτήτρια του “Λουκουμαδόσπιτου” – κρίνοντας προφανώς συναφή τη διεύθυνση ζαχαροπλαστείου με τη διεύθυνση νοσηλευτικού ιδρύματος εν μέσω πανδημίας…».

Αν ο συντάκτης του άρθρου ανέτρεχε στα προσόντα της αναπληρώτριας διοικητού, θα διαπίστωνε αβίαστα ότι εκτός από όλα τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται εκ του νόμου για τη θέση αυτή, από τον Μάιο του 2019 έως τώρα, ήταν πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου, που είναι η τρίτη σε μέγεθος μονάδα υγείας του νομού Σάμου. Και η θητεία της εκεί κρίθηκε από την 2η ΥΠΕ επιτυχής. Επομένως, η προηγούμενη ενασχόλησή της και η επίδοσή της στη ζαχαροπλαστική, προφανώς δεν έπαιξε κάποιο ρόλο για την προσωρινή τοποθέτησή της στο νοσοκομείο Ικαρίας. 

Οσον αφορά εμένα, προφανώς δεν έχω αρμοδιότητα να διορίζω. Πιστεύω ότι με ευχαρίστησε σε ανάρτησή της στο f/b, γιατί ως γιατρός που είμαι, είχα νομίζω το δικαίωμα, παρακολουθώντας την προσπάθεια και απόδοσή της στο Κέντρο Υγείας, να καταθέσω τη θετική άποψή μου για το εκεί έργο της. Θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι καμία εργασία δεν είναι ντροπιαστική, ούτε βέβαια και η ζαχαροπλαστική. Και ότι αυτά που πρέπει να αξιολογούνται, είναι τα αντικειμενικά προσόντα κάποιας που καταλαμβάνει μια θέση, ιδιαίτερα στον νευραλγικό τομέα της Υγείας, πριν αυτή διαπομπευθεί από τις στήλες μιας ιστορικής εφημερίδας…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή