Ο λαβύρινθος των γονικών παροχών

Ο λαβύρινθος των γονικών παροχών

Κύριε διευθυντά
Εκπροσωπώντας άπειρους ενδιαφερόμενους, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η προθεσμία της 31ης Δεκεμβρίου για υποβολή γονικής παροχής είναι στην πραγματικότητα εντελώς ανέφικτη: συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί, υπάλληλοι στο κτηματολόγιο, δημαρχεία κ.ά. με τον υπέρογκο φόρτο εργασίας τους, αδυνατούν να εκπληρώσουν τα στοιχειώδη για την αποστολή αυτή, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες. Θέτοντας τη βραχεία προθεσμία, οι ειδήμονες, προφανώς γνωρίζοντας τους λαβύρινθους των διαδικασιών, δεν υπολόγισαν ορθά, ότι οι διαδικασίες για το ζητούμενο (γονική παροχή) θα είναι ανυπέρβλητος, άκαρπος αγώνας;

«Το διοικείν εστί προβλέπειν» μας εδίδαξε ο Αλκιβιάδης πριν από 2.500 χρόνια.

Προς τούτο, θα παρακαλούσαμε θερμά την κυβέρνηση να μεριμνήσει έγκαιρα να μας δοθεί μια λογική παράταση (μέχρι το Πάσχα;), ώστε να είναι εφικτή η δαιδαλώδης πορεία για το αποτέλεσμα.

Εμπιστευθήκαμε τη Ν.Δ. προ διετίας, με την πεποίθηση ότι θα πράξει με κατανόηση και ανθρωπιά –όσο γίνεται– σε στοιχειώδη θέματα ανάγκης των πολιτών. Το εφάρμοσε σε πολλά, ευχόμαστε και στο παρόν ζωτικής σημασίας θέμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή