Επιστολές στην «Κ» με διδακτικό υλικό

Επιστολές στην «Κ» με διδακτικό υλικό

Κύριε διευθυντά
Ευχαριστώ πολύ τον επιμελητή των «Γραμμάτων Αναγνωστών» και τους επιστολογράφους των Σαββάτων της 20ής και 27ης Νοεμβρίου. Οι δύο κεντρικές και εικονογραφημένες επιστολές, η πρώτη του κ. Αντώνη Βενέτη για τους μεγάλους Ρώσους αγιογράφους –υποβλητική η φωτογραφία με τη Μοσχοβίτισσα που δέεται εμπρός στην εικόνα της «Αγίας Τριάδας»– και η δεύτερη του κ. Βασίλη Ν. Σαλακά με τη φωτογραφία της ζεύξης του Σαγγάριου, στοχαστικά υπομνηματισμένες από τον φροντιστή της σελίδας, ασφαλώς μαρτυρούν ότι την πίστη και την αγάπη του τόπου μας δεν τις σάρωσαν ολοσχερώς οι λογής λογής άνεμοι. Αν ήμουν τρεις-τέσσερις δεκαετίες νεώτερος, θα διάβαζα τις επιστολές σε τάξη τελειοφοίτων του Λυκείου.
Χρωστάω χάρη και στους ένδεκα επιστολογράφους, των οποίων τα γράμματα δορυφορούν «κυκλωτικά», όπως θα έλεγε ο Σαββόπουλος, τα δύο κεντρικά. Κανένα τους δεν στραβοπατάει.

Κύριε διευθυντά της «Κ», επανυποβάλλω παλαιότερή μου παράκληση: ο επιμελητής της σελίδας να επιλέξει –και να προλογίσει βέβαια– από τις επιστολές του Σαββάτου όσες θα συγκροτούσαν ένα άλμπουμ παρόμοιο περίπου με εκείνα του «Αιγαίου». Θα ήταν μια προσφορά της κυριακάτικης «Καθημερινής» λίαν ευπρόσδεκτη από το αναγνωστικό της κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή